Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Bliv helt skarp på dit budskab til årets Folkemøde på Bornholm

Siden 2011 har Bornholm lagt hus til det årlige Folkemøde. Folkemødet har til formål at skabe rum for debatter, workshops, taler og seminarer, og derfor er alt fra virksomheder og organisationer til politiske partier og borgere inviteret til at deltage i dette firedages arrangement, der i år finder sted fra 13.-16. juni 2019. Ved du allerede nu, at din virksomhed skal deltage, eller overvejer du at deltage for første gang? Så læs med her om, hvordan din virksomhed kan fremstå helt skarp til dette års Folkemøde.

 

Sådan kan du påvirke den politiske dagsorden

Folkemødet er en unik mulighed for at komme i direkte kontakt med politiske beslutningstagere på både nationalt, regionalt og kommunalt plan. Til Folkemødet er der dog mange deltagere med mange forskellige dagsordener, hvorfor det kan syne svært at komme igennem med sit eget budskab. Du behøver dog ikke at give op på forhånd på det uoverskuelige Folkemøde, da du heldigvis kan få professionel rådgivning fra et kommunikationsbureausom har stor erfaring med at forberede virksomheder i deltagelsen til Folkemødet eller lignende arrangementer.

 

Sådan fungerer rådgivningen

Kommunikationsbureauer er netop eksperter i strategisk kommunikation, som er et nyttigt redskab til at formidle værdi til omverdenen. Dit tilknyttede kommunikationsbureau vil således kunne hjælpe dig med at gøre din virksomheds ståsted helt klar, så der ikke er nogen som helst slinger i valsen, når du står over for vigtige beslutningstager. Kommunikationsbureauets hjælp vil først og fremmest bestå af at identificere og klarlægge din virksomheds målsætninger og ønsker i forhold til deltagelse i Folkemødet. Det vil herefter være muligt at udvikle et strategisk koncept alt efter den målgruppe, som skal modtage budskabet. Det strategiske koncept skal bestå af gennemslagskraftige budskaber, som ikke er til at tage fejl af. Disse budskaber skal naturligvis bruges under Folkemødet, men disse budskaber kan samtidig også bruges til at promovere virksomhedens deltagelse i Folkemødet både før, under og efter afholdelsen. Gennem brug af sociale medier og allerede etablerede netværk kan I gradvist opbygge jeres image, så I forhåbentlig kan tiltrække nye interessenter gennem Folkemødet.

 

 

Udnyt den unikke chance

Folkemødet er netop en unik chance for at have indflydelse, men det kræver altså, at du kan levere det nødvendige, når tiden er inde. Hvis du vil forbedre din virksomhed til deltagelsen til Folkemødet 2019, så bør du hurtigst muligt tage kontakt til et kommunikationsbureau, så I kan få den nødvendige rådgivning til at blive helt skarpe på jeres budskab.

 

 

Rostra Kommunikation A/S

Svanemøllevej 58

2900 Hellerup

33159420

This entry was posted in kommunikationsbureau and tagged , . Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.