Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

børn og tandlæge

At tage sit barn til tandlægen for første gang, kan være en smule intimiderende.

Både for barnet, men også for den voksne. Mange børn er fra en tidlig alder nervøse for at gå til tandlægen, og det er derfor vigtigt, at man som forældre skaber de bedste og mest trygge rammer for barnet at gå til tandlæge. At ligefrem tvinge sit barn til at gå til tandlægen er sjældent en langtidsholdbar løsning, så hvad kan man som forældre gøre for, at det bliver så smertefrit som muligt at gå til tandlægen?

Er dit barn nervøs for at gå til tandlægen, så prøv at forhør dig hos din tandlæge om dig og dit barn, kan få lov til at besøge klinikken en dag. Derved ved du, og dit barn, hvad det går ind til og kan derfor opleve større tryghed. For det kan jo være, at barnet her oplever, at det slet ikke er så farligt at gå til tandlægen som det oprindeligt troede. Mange tandlæger er som regel behjælpelige med dette og ønsker, ligesom dig, at dit barn får en god oplevelse hos tandlægen. Når det så er blevet tid til at gå til tandlægen, så er det vigtigt, at man som forældre udviser tryghed til tandlægen og bakker ham/hende op. Det går derfor ikke, at virke for overbeskyttende og diskutere med tandlægen om, hvad der skal gøres. Vær på tandlægens side og så vil dit barn meget hurtigt følge efter! For ved at du som voksen, og forælder, viser at du stoler på tandlægen smitter det af på dit barn.

I dag er mange tandlæge trænet i at hjælpe, børn som voksne, med at komme til tandlægen og gøre besøget så let som muligt. Dette er både til gavn for dig, dit barn og tandlægen. Mange tandlæger har derfor meget erfaring med behandling af børn og ved, hvordan de nemmest og hurtigst hjælper barnet. Så tag dit barn til tandlægen, vis at du stoler på tandlægen og besøg tandlægen tit! Så kan du være sikker på, at dit barns tandlægebesøg kun bliver sjovere, bedre og nemmere fra nu af.

Tandlægerne ved Runddelen
Nørrebrogade 148
2200 København N
Telefon: 35 83 00 33

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.