Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Derfor er LED bedst til belysning

 1. På grund af teknologiens frembrud de seneste år har markedet for lyskilder ændret sig markant. Nye lyskilder er kommet frem – og de er kommet for at blive. Fra februar 2016 er det blevet helt forbudt at importere den nu ældre glødepærer, og de bliver i stedet for erstattet med de nye LED lyskilder. Der er flere grunde til udskiftningen, og dem vil vi beskrive i nedenstående artikel. Har du selv overvejet at skifte til en mere holdbar løsning på længere sigt, og er du interesseret i, at høre mere om LED lyskilder? Så kan du læse med her.

  1. Belysning og lysstyring

  Den nyeste teknologi inden for lyskilder har gjort det muligt, at regulere lysstyrken og belysningen i et rum. Der er ikke længere kun mulighed for, at have en lysstyrke eller en slags belysning – med de nye LED lyskilder kan du selv være med til at styre, hvor meget belysning du ønsker i et rum – og med hvilken farveintensitet. Belysningen i et rum har stor indflydelse på, hvordan rummet opleves og hvordan det er, at være i et rum. Især, hvis der er tale om et arbejdsrum kan det være fordelagtigt, at have den helt rigtige belysning, som ikke skaber ubehag. Dette er også gældende for soveværelset og andre rum, hvor lyset er af stor betydning for velværen. Derfor kan du overveje at skifte over til en LED lyskilde, hvis du gerne selv vil regulere belysningen og lysstyrken i et rum.

  2. Skån miljøet og spar penge

  Det teknologiske fremskridt har også gjort det muligt, at producere lyskilder, som skåner miljøet, da de har en længere levetid. LED lyskilder har en lang længere levetid end ældre lyskilder som halogenpæren, lysstofrør og glødepæren. Levetiden er faktisk fem til seks gange længere – og det er værd at tænke over, når du skal have installeret din nye lyskilde i hjemmet, eller på arbejdet. Du sparer dermed også fem til seks gange mere ved, at overveje at få installeret en LED lyskilde, frem for de ældre af slagsen.

  3. Find en god forhandler

  Selvom LED lyskilder for det meste er af høj kvalitet – så er der forskel på produkter og dermed kvaliteten. Derfor bør du finde en forhandler, som er professionel, dygtig og har mange års erfaring med lyskilder. Han eller hun kan rådgive dig med, at finde den bestemte LED lampe, som passer til dine behov. Uanset om det er hjemmet, eller på arbejdet. Flere og flere producenter er til at finde på markedet, og derfor bør det ikke være noget problem at finde en lokal producent hos dig. Du kan også overveje at spørge om den nyeste teknologi inden for lyskilder, som er LED strips. Med disse strips kan du belyse alle rum, også selvom der ikke er plads til en traditionel lampe.Held og lykke!

   

  Sunflux ApS

  Naverland 15

  2600 Glostrup

  43 47 42 72

This entry was posted in belysning, Ikke kategoriseret, LED forhandler, LED lys, lyskilder, lysstyring, miljøvenligt. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.