Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Derfor kan det betale sig at hyre fagfolk til at male dit hus

Vi kan nok alle huske den velkendte lugt af maling, når man flytter ind i en ny lejebolig. Eller ude i gadebilledet hvor farven på træværk og rækværk løbende vedligeholdes og males af en professionel maler. I modsætning til den faglærte arbejdsstyrke, der anvender præcision, malertape og den rigtige maling på den rigtige overflade, har mange af os sikkert også prøvet at male selv. Der kan være tale om et børneværelse, der er blevet for kedeligt, et nyt plankeværk, der skal matche huset, eller en væg der har været udsat for skrammer og mærker fra sko, rygsække, flytning af møbler osv.

Hvornår skal man hyre en maler til en privat opgave?

Hvis man er privatperson, og det drejer sig om maling af eget hus eller lejlighed, kan det være svært at se formålet med at betale en faglært for at udføre et arbejde som man selv, i teorien, kan klare. Hvis det er en mindre opgave som fx et plankeværk i haven eller en ramme på et vindue, kan de fleste voksne nok udføre et pænt resultat, så længe de har fået vejledning om hvilke malerprodukter, der kan anvendes til materialet, og hvordan det skal påføres.

Tænk effektivt – ikke altid kun på regningen fra malerfirmaet

Hvis man dog ser sin egen tid som værende tid, man kunne have brugt på at tjene penge, kan det ende med, at værdien af den tid, man bruger på at male sin vinduesramme og købe den rigtige maling, bliver meget højere end omkostningerne til at hyre en maler til opgaven. Så nogle gange kan det sagtens betale sig at hyre fagfolk, hvilket også sikrer et tilfredsstillende resultat.

Alle virksomheder, det offentlige og effektive privatpersoner anvender altid en professionel maler, fordi de forstår, at de ikke har ekspertise til at klare opgaven selv. Så hvorfor er der så mange privatpersoner, der giver sig i kast med at male ejet hus, når de tydeligvis aldrig har prøvet det før?

Risici når privatpersoner påtager sig maleropgaver

Hvis man ikke har sat sig ordentlig ind i, hvordan man skal gribe opgaven an, er der risiko for at skade egen ryg, luftveje samt risiko for fald. Derudover kan man risikere at skade inventar, lister og vinduer samt andre faste installationer. Man bruger en forfærdelig masse tid på eventuelt at pådrage sig disse skader samt en masse penge på maling, som går til spilde, hvis det ikke kan binde til materialet, eller hvis der ikke er anvendt den rigtige primer.

 

Malerfirmaet Sommerlund Aps

Livjægergade 33

2100 København Ø

20 16 17 86

This entry was posted in Entreprise and tagged , . Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.