Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Fem ting du skal have in mente, når du vælger en caterer

Catering

Ligegyldigt hvilken fest du skal holde, er maden altid en vigtigt ting, der skal tænkes nøje over. Det gælder uanset, om du skal holde en 30 års fødselsdag, et bryllup, en barnedåb, en julefrokost eller noget helt femte. Maden er det, som folk husker tilbage på, og det gælder uanset, om det har været en god eller dårlig oplevelse for dine gæster. Samtidig er det også noget, der kan samle festens gæster. Hvor tit har du ikke selv været til en fest, hvor du lige har vendt en eller to af retterne med sidemanden, som du aldrig har mødt før. Mad kan derfor være medvirkende til at gøre din fest en succes eller en katastrofe.

Valget af det rette cateringfirma til din fest er et af hovedelementerne, når du skal planlægge din fest. Et erfarent og professionelt cateringfirma er guld værd, og det kan derfor være en god idé at bruge lidt ekstra tid på at finde det rette cateringfirma. Heldigvis findes der mange gode og kompetente cateringfirmaer. Du vil derfor kunne få catering til din fest både i København, Odense og Aarhus, faktisk uanset hvor du bor i landet. Inden du beslutter dig for et cateringfirma, bør du dog overveje disse fem ting.

 

  1. Inden du begynder din jagt på den perfekte catering, skal du lave et budget. Ligesom alle andre virksomheder kommer catering også i alle former og prislejer. Du skal ikke bruge tid på et cateringfirma, som du ikke har råd til. Dog skal du heller lade dig nøjes med din nabos kokkerier, hvis du har budgettet til noget lidt mere ekstravagant.

 

  1. Undersøg markedet. Der er mange kompetente firmaer, der tilbyder catering i både København, Odense og Århus, og der er derfor en del konkurrence mellem de forskellige firmaer. Tag dig derfor god tid, og undersøg de cateringfirmaer, der er i dit område. Kig på deres hjemmesider, hvilke menuer de tilbyder og til hvilke priser. Spørg også dine kollegaer, venner og familie om, de kender til nogle dygtige cateringfirmaer. Det giver en vis tryghed, hvis man kender nogle andre, som har haft en god oplevelse med det firma.

 

  1. Sammenlign rigtigt. Forskellige cateringfirmaer sætter forskellige priser. Nogle firmaer laver en standardpakke, hvor ting ved siden af koster ekstr, og andre arbejder med at lave en mere omfattende pakke, hvor flere ting er inkluderet. Derfor skal du holde tungen lige i munden, når du sammenligner forskellige cateringfirmaer. Lad dig ikke snyde af, at noget lader til at være virkeligt billigt. Hvis det lyder for godt til at være sandt, så er det formentlig også sådan.

 

  1. Cateringfirmaer skal tilbyde en gratis konsultation, hvor I kan diskutere og vende alle detaljer. Ved en sådan aftale kan du også få en idé om firmaet, og hvilke mennesker du skal beskæftige dig med. Overvej om du føler dig tryg ved det firma, hvis ikke så skal du vælge et andet.

 

  1. Du har ikke lyst til at ringe til firmaet fem gange om dagen med forskellige spørgsmål, men du skal heller ikke nøjes med blot at antage ting. Det er nemlig bedre at spørge, om drikkevarer efter maden er inkluderet i prisen, i stedet for at have en formodning om, at det er det. På den måde kan du kan nemlig ende med en stor regning efterfølgende. Professionelle cateringfirmaer vil sætte pris på, at du stiller spørgsmål, idet du derved giver dem alle de nødvendige informationer de har brug for. På den måde bliver deres arbejde meget lettere og du føler dig mere tryg ved arrangementet.

 

Madbutler

Skudehavnsvej 3 A

2150 København

CVR 31 86 40 97

Tlf.: 65 74 55 57

 

 

This entry was posted in catering, fest, Mad. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.