Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Find det rigtige alarmfirma

Sikkerhedssystem

Når du vælger at få installeret en alarm i dit hjem, er det vigtigt  at du kan være helt sikker på, at du får den service du har betalt for. Navnlig at du er sikker og kan sove trygt, fordi du ved alarmsystemet holder øje med døre og vinduer, nat og dag. For at du kan sikre dig, at det firma du vælger kan levere dette, er der her en række spørgsmål du bør stille et alarmfirma, før du vælger at handle med dem.

  • Hvor lang tid har firmaet eksisteret?

Her er det klart en fordel, at vælge et ældre firma. Jo længere de har håndteret sikkerhed i private hjem, jo mere erfaring har de at give videre til dig. Alle huse har steder hvor de er mere udsat for indbrud. Et firma der har eksisteret i lang tid giver dig desuden sikkerhed for, at de ikke går konkurs og efterlader dig uden service fra den ene dag til den anden.

  • Hvor længe servicerer I udstyret?

Et alarmsystem skal kunne holde i mange år, og det firma der har sat det op, skal gerne være villigt til at servicere udstyret i hvert fald i nogle år. Spørg til hvor lang tid et system holder og hvor længe firmaet hjælper dig med at vedligeholde det.

  • Hvad sker der når en alarm går?

Hør hvad virksomheden forventer der sker, når en alarm går. Dette spørgsmål er vigtigt, fordi du er nødt til at finde ud af, om virksomheden yder den service du forventer. Forventer du eksempelvis, at der kommer en sikkerhedsvagt eller lignende ud, når der går en alarm, er det vigtigt at vide om virksomheden tilbyder denne service, inden du har fået installeret en masse ledninger og sensorer. Hvis den person du taler med er i tvivl, er virksomheden muligvis nærmere montør end egentlig et alarmfirma. her kan det være du skal på udkig efter et andet firma.

  • Hvilke områder arbejder I normalt i?

Sørg for at det firma du vælger, har erfaring med det område du bor i. Skal du have installeret en alarm i Køge, er det noget ganske andet end at skulle have installeret en alarm i Solrød, også selvom disse to steder ikke er særlig langt fra hinanden. Det er vigtigt at kende til arkitektur og svage punkter, for at få den bedste sikkerhed.

 

SEJER SECURITY

Cedervej 10

4600 Køge

Tlf: 70 87 00 01

 

 

This entry was posted in alarm, overvågning, sikkerhed. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.