Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

find din nye tandlæge

Er du på vej til at finde en ny tandlæge? Spørg ham om disse spørgsmål.

At finde en ny tandlæge kan godt være en oplevelse, som ikke alle er lige glade for. Der er folk, som virkelig ikke bryder sig om tanken om at skulle til tandlægen, men det betyder dog ikke, at man kan slippe uden om det. Jeg vil dog forsøge at udstyre dig med nogle spørgsmål, som du kan stille din kommende tandlæge, som gør processen mere overskuelig og mindre nervepirrende. Hvis du stiller disse spørgsmål på tandklinikken, vil det helt sikkert hjælpe dig til at føle dig bedre tilpas.

Her får du så den liste over spørgsmål, du kan gøre brug af:

Hvor mange års erfaring har du som tandlæge, og hvor længe har du arbejdet på denne klinik? Hvor arbejdede du førhen?

Det er selvfølgelig vigtigt at vælge en tandlæge, der har en klinik, der ikke ligger langt fra, hvor du har mulighed for at tage hen. At vælge en tandlæge, der ikke er placeret praktisk i forhold til din hverdag vil bare føre til, at du ikke får taget derhen. Det kan godt være, at din kommende tandlæge virker ung, men man bør ikke nødvendigvis fravælge en tandlæge på baggrund af dette, hvis man kommer rigtig godt afsted med vedkommende, og man har hørt fra andre, at personen udfører et godt stykke arbejde.

Har du nogen ekspertiseområder uden for almindelig behandling af tænderne? Prøv at spørge din tandlæge om dette og se, hvad han siger. Hvis du ved, at du får brug for en bestemt type tandbehandling på et senere tidspunkt, kan det være en god ide at have dette i baghovedet, når du vælger tandlæge.

Hvilken slags kurser og løbende uddannelse skal klinikkens ansatte igennem?

Tandlægeteknologien udvikler sig hele tiden, og der er sket meget på området. Det er derfor vigtigt at vælge en klinik, der sørger for at følge med udviklingen. Med stor deltagelse i sådanne kurser kan du også se, at tandlægen vil yde den bedst mulige service for sine patienter.

Accepterer du den forsikring, jeg har?

Det kan være, at du har en særlig forsikring, der dækker dele af dine tandlægeomkostninger. Det er godt at vide inden du tager ind til tandlægen, om disse udgifter bliver dækket. Det er derfor en god ide, hvis du spørger på klinikken inden, at du går ind for at blive behandlet. Man skal ikke bare uden videre antage, at du bare kan gøre brug af den.

Jeg håber, at disse forslag har været med til at gøre det til en lettere opgave at finde ny tandlæge, da det godt kan virke uoverskueligt, hvis man ikke har en eller anden ide om, hvor man kan starte eller hvilke spørgsmål, man kan stille.

Tandlægen På Frederiksberg
Falkoner Allé 7
2000 Frederiksberg
tlf 70 87 10 70

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.