Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

5 tips til at finde en anbefalelsesværdig elektriker i dit lokalområde

elektriker tegneseriefigurElektriske projekter, uanset størrelse og kompleksitet, kræver professionel hjælp. Det er derfor ikke tilrådeligt selv at tage hånd om disse opgaver. Ja, det kan ligefrem være ulovligt at udføre nogle typer af elektriske opgaver selv. Har du derfor ikke den fornødne uddannelse, bør du altid hyre en elektriker til at udføre dit arbejde.

Men at finde den helt rigtige elektriker til netop dit arbejde, er ikke helt så simpelt som man skulle tro. Derfor får du her 5 tips til, hvad du bør undersøge næste gang du har brug for en elektriker.

1. Hvis du har mulighed for det, bør du vide præcist hvad du skal have lavet

Rigtig mange af os, har naturligvis svært ved at kortlægge helt præcist, hvad det er vi skal have lavet. Det er jo derfor vi kontakter en professionel! Men grunden til, at det er godt at kende opgavens omfang på forhånd er, at du herved kan danne dig et overblik over opgavens pris. Nogle elektrikere bliver nemlig aflønnet per time snarere end per projekt. Så hvis elektrikeren skal bruge rigtig meget tid på, at finde ud af den præcise årsag til problemet, kommer det også til at blive meget dyrere. Selvom du ikke er helt sikker på hvad der skal laves, vil det stadig hjælpe elektrikeren på rette kurs, hvis du nogenlunde kan pege på, hvad der er problemet.

2. Har elektrikeren de fornødne kvalifikationer til at udføre projektet korrekt? Har de rent faktisk en licens og er de forsikrede?

Dette er et rigtig vigtigt skridt – heldigvis er det ikke noget, man bør bekymre sig om, hvis man kontakter et professionelt firma. Disse fremviser gerne al dokumentation og hvad du ellers vil se. Grunden til, at man altid skal sikre sig, at de har den korrekte uddannelse er, at de jo gerne skal levere et godt og sikkert stykke håndværk.

3. Vælg ikke kun din elektriker på baggrund af pris.

Dette giver måske lidt sig selv, men som med alt andet – så får du jo (som regel) hvad du betaler for. Oplever du derfor, at 3 elektrikere kan lave opgaven til 8.000 kr. og der så kommer én elektriker og siger, at han kan gøre det for 1.000 kr., bør du være meget varsom. For, hvordan kan han tilbyde det så billigt? Bruger han dårligt værktøj? Har han næsten ingen erfaring? Kan han fremvise tidligere referencer? Med dette sagt, så vil der naturligvis altid være prisforskel mellem de forskellige elektrikere, så mest af alt er det vigtigt, at du lytter til din mavefornemmelse.

4. Hvilken form for garanti tilbyder elektrikeren?

Er det blot standard (og lovpligtig) garanti eller tilbyder elektrikeren en form for udvidet garanti? Kan du få en udvidet garanti, er dette som regel et rigtig godt tegn på, at arbejdet som elektrikeren udfører er i orden da han så ikke er bange for, at stå bag sit arbejde.

5. Spørg altid efter referencer fra tidligere firmaer og privatperson, som de har arbejdet sammen med.

Udover at spørge efter referencer, kan du også høre, om du kan få lov til at kontakte disse referencer. Får du lov til dette, så er det vigtigt, at du rent faktisk gør det. For det kan jo godt være, at elektrikeren siger til dig, at han er god, men en kundes ord vil altid være mere troværdigt. Der kan naturligvis altid være sure kunder, det har alle firmaer, så sørg for at kontakt et par stykker og hør om deres erfaring med den elektriker, som du overvejer at bruge.

Så næste gang du står og skal bruge en elektriker til din gamle, slidte stikkontakter, så sørg for, at gå denne liste igennem. Så er du forholdsvis sikker på, at det arbejder du får leveret er i orden. Bor du på Fyn, bør du tage kontakt til http://odenseelektriker.dk/ – De er super professionelle og leverer altid et godt resultat. Kan du anbefale en elektriker? Så skriv det i en kommentar herunder.

 

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.