Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Find en psykolog i dag

Her får du lidt hjælp til, hvordan du finder en psykolog.

Ligesom med læger, vil du opdage, at der er en masse forskellige typer af psykologer, der tager sig af lidt af hvert. Det kommer meget an på, hvad det er for et problem, man går rundt med. Det kommer også an på, om det er børn eller voksne, der skal i behandling, da psykologer typisk primært har med en af grupperne at gøre.

En almindelig psykolog vil dog være i stand til at kunne afhjælpe en stribe forskellige problemer fra alt lige fra stress, angst, familieproblemer og problemer i forholdet. Ud over de almindelige psykologer, vil d også opdage, at der en stribe andre såsom: Pædagogiske psykologer, neuropsykologer (der identificerer personskader i forbindelse med patientens hjerne), erhvervspsykologer (der kan stilles til rådighed i større organisationer), retspsykologer (der hjælper til med retssager, kriminel adfærd osv.) og sundhedspsykologer (der fokuserer på at hjælpe folk til at stoppe med at ryge, indtage alkohol eller lignende). En psykolog vil på et tidspunkt i sin uddannelse træffe et valg om, hvilken retning han eller hun gerne vil fokusere på.

Nu, hvor du har et lidt bedre indblik i, hvilke forskellige psykologer, der findes derude, kan du også bedre gå ud og lede efter vedkommende, der skal tage sig af det, du godt vil have snakket igennem.

Når du leder efter en psykolog, vil det ikke være svært at finde forskellige kandidater til opgaven, men det vil måske være lidt sværere at finde den rette. Du er dog nødt til at sikre dig, at vedkommende, som du overvejer, besidder de kvalifikationer samt uddannelse, som du leder efter. Hvis du har en forsikring, der helt eller delvist dækker disse omkostninger, kan det også være en god ide at sikre sig, at psykologen faktisk godtager den forsikring.

Hvis du ikke ved, hvor du skal starte med at lede, kan du spørge din læge, som vil være i stand til at henvise dig til en, som vedkommende samarbejder med. Du kan også forsøge at spørge dine venner, hvis der er nogen af dem, der har stået i samme situation, som du selv står i. Der er ingen grund til at være genert – der er mange mennesker, der får brug for en psykolog på et eller andet tidspunkt i deres liv.

Jeg håber, at du er i stand til at bruge det, som du lige har læst til noget, så opgaven er blevet mere overskuelig, end den tidligere var.

Psykolog Vitha Weitemeyer
Buddingevej 306
2860 Søborg
Telefon: 60773814

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.