Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

fysioterapi i København

Fysioterapi er en behandlingsform, der tilbydes til patienter, som har problemer med bevægeligheden i visse områder af kroppen. Det kan også være, at det er en skade, der er skyld i, at du nu har begrænset styrke i dele af kroppen, og der vil fysioterapi kunne komme ind og hjælpe dig til at få en bedre hverdag. Det kan også være, du er født med en sygdom, der motorisk påvirker dig, og det kan være fysioterapi om end ikke kan kurere det, at det så vil være i stand til at gøre smerten mindre.

Næsten alle mennesker vil være i stand til at få nytte ud af at tage forbi en fysioterapeut på et tidspunkt i deres liv. Alle de opgaver du udsætter din krop for vil have et naturligt slid på din krop, og det kan derfor være en god ide at tage forbi for enten at få noget massage eller få sørget for, at få tjekket maskineriet kører, som det skal.

Det kan også være, at du får at vide, du har brug for at dyrke motion eller lave visse former for øvelser for at få rettet op på det. Måske er det massage, du har brug for eller isposer på en hævet ankel, der skal til. Det vil alt sammen have det formål, at det i længden skal være med til at bekæmpe det problem, du går rundt med.

Måske har du brug for krykker eller en rollator i en begrænset tidsperiode for at afhjælpe din situation. Det er selvfølgelig ikke sjovt at gå med, men hvis du ikke gør det, vil helingsprocessen bare tage længere tid.

Har du været igennem en operation, er der måske brug for genoptræning. Hvis der er sket et brud på en knogle, og du ikke har brugt den muskelgruppe, det har påvirket, i lang tid, vil det være nødvendigt med gradvis genoptræning for at sikre, at du ikke går hen og bliver skadet igen og muligvis skal igennem operation igen.

Hvis du har fået amputeret et ben, og du nu har fået lavet en benprotese, vil fysioterapeuten også være i  stand til at hjælpe dig med at vænne dig til din nye hverdag.

Fysioterapi spiller en rigtig vigtig rolle i din generelle velfindende. Det er ligegyldigt, om du har brug for fysioterapi på grund af et handikap, en skade, en medicinsk tilstand eller kirurgi. Hvis du arbejder sammen med en professionel, kan du sørge for at få så meget af din bevægelighed tilbage som muligt.

Schultz-Petersen Fysioterapi
Lyngbyvej 317
2820 Gentofte
Tlf: 61 45 80 07

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.