Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Gode råd om kælderrenovering

Går du med tanker om at påbegynde en renovering af din kælder i København,  så er det en god idé at læse videre.

I et gennemsnitligt hjem I Danmark, da udgør kælderareal ofte mere end en tredjedel af hele husets kapacitet. En kælder er som oftest også en et rum, hvor man typsik opmagasinerer de ting, som man ikke bruger så ofte. Mange af os henter måske alt lige fra vintertøj, havemøbler og vasketøj nede i kælderen. Nogle bruger måske også kælderen som et lille kontor, eller måske endda et vaskerum. Men i langt de fleste tilfælde, ja så bruger vi mennesker måske vores kælder alt, alt for lidt. I følgende indlæg vil vi kaste lys over nogle prisvenlige idéer, der vil udnytte din kælders fulde potentiale.

jk_totalentreprise8

Først er det måske vigtigt at spørge sig selv om, hvorfor det overhovedet er en god idé at renovere sin kælder. Du vil sikkert hurtigt nå frem til, at det ville være virkelig fedt at kunne udnytte dit hus’ fulde kapacitet uden nødvenidgvis at have den helt store pengepung op på bordet. Du behøver nemlig ikke at hyre en bygmester til at foretage en gennemgribende renovering i dit hus. I kælderen har du jo nemlig allerede fire vægge og et gulv. En renovering af kælderen kan altså lynhurtigt udvide dit hus’ udnyttede kvadratmeter.
Når du går i gang med at renover kælderen, vil du ligeledes opleve at du har både vand, elektricitet og evt. gasforsyning lige ved hånden. Du behøver altså ikke at budgetere med dyre udvidelser af disse systemer.

Planlæg renoveringen i forhold til dit behov. Inden du kaster dig ud i at renovere kælderen, så er det altid en god idé at planlægge efter dit behov. Skal din nyrenoverede kælder fremstå som et indbydende legerum til ungerne, eller måske som en hjemmebiograf til dig? Uanset hvad, er det en god idé at beslutte sig hvad du vil bruge rummet til. Det gør renoveringsprocessen meget mere effektiv.

Spar penge på renovering af kælder

Før du kan begynde at spare penge, så skal du starte med at beslutte dig for hvor meget du vil ofre på projektet. Derfra er det en rigtig god idé, at lav een plantegning af hele kælderarealet. Skal din nye kælder fx have et toilet, så er det en god idé at placere toiletet tæt på dine allerede eksisterende vandinstallationer. Det vil spare dig en del penge og tid, at der ikke skal trækkes ny rør til en placering langt fra vandinstallationen.

Desuden er det også en rigtig god ide at splitte dit overordnede projekt op i flere. Mindre projekter. Større og mere komplicerede projekter kan på kort tid komme til at involvere udgifter til både elektrikere og blikkenslagere. Men du kan jo faktisk selv sagtens tage dig af mindre opgaver som fx malearbejde, opsætning af tapet etc.
At du selv kan foretage opgaver som disse, betyder faktisk at du vil kunne spare på dine udgifter ganske dramatisk.

Rigtig god vind med dit projekt!

J. H. Totalentreprise ApS
Nyholms Alle 48
2610 Rødovre
Telefon: 7070 1822

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.