Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Hold hygiejnen i top med professionel hjælp fra rengøringsfirma

Rengøring

I en travl virksomhed kan lokalerne hurtigt blive beskidte. Med mange medarbejdere og kunder ind og ud ad huset kommer der mange bakterier ind i virksomhedens lokaler. Selvom du selv har en god håndhygiejne har det ingen betydning, hvis for eksempel dørhåndtagene i virksomheden ikke er rengjorte. Det samme gælder, hvis tastaturerne til computerne ikke rengøres og samtidigt benyttes af flere personer. Derfor er det vigtigt at holde din arbejdsplads ren, så hygiejnen er i top.

Hvis hygiejnen ikke er i top, risikerer dine medarbejdere og kunder at blive udsat for sygdomme, der smitter. Dette har ikke kun konsekvenser for dine medarbejdere og kunder, men også din virksomhed i forhold til et forøget antal af sygedage. Det kan derfor betale sig at investere i professionel rengøring i København eller andre steder i landet, der har erfaring inden for erhvervsrengøring. Med daglig rengøring af din virksomhed opretholdes en god hygiejne for dine medarbejdere og kunders sundhed. Hovedrengøring anbefales også regelmæssigt, så bakterierne grundigere fjernes, så den daglige rengøring bedre kommer de nye bakterier til livs.

Dit rengøringsfirma vil stå for rengøring alt efter din virksomheds ønske og behov. Uanset om det drejer sig om kontorer, lagerhaller eller udearealer står dit rengøringsfirma til rådighed for at skabe et godt arbejdsmiljø for dine medarbejdere for at opnå god hygiejne og sundhed på arbejdspladsen. IT-rengøring, nikotinrengøring og rengøring af ovne bør prioriteres særligt, da de nogle af de sundhedsskadelige syndere. Der findes et miljørigtigt rengøringsfirma i København, hvis du ønsker at optimere dine medarbejderes sundhed og trivsel endnu mere. Med erhvervsrengøring af høj kvalitet benyttes Svanemærkede rengøringsmidler i så høj grad som muligt.

Rengøringen af din virksomhed udføres af udannede rengøringsassistenter, der ved hvordan rengøringsmidlerne skal benyttes korrekt. Med en rigtig dosering og vandforbrug imødekommes miljøpolitikken om grønt miljø, hvilket din virksomhed kan være en del af. Din virksomhed bliver grønnere og mere bæredygtig ved at tage miljøhensyn i forhold til rengøring. Rengøring med henblik på grønt miljø er derfor er service, som din virksomhed bør benytte – både for dine medarbejdere og kunders skyld, men også for at tage medansvar for miljøet ved at passe på miljøet ved brug af miljørigtige rengøringsprodukter. Således kan du holde hygiejnen i top i din virksomhed ved at få professionel hjælp fra et rengøringsfirma med fokus på erhvervsrengøring og   grønt miljø.

Din medarbejderes og kunders hygiejne og sundhed er afgørende for deres trivsel og arbejdsindsats, hvorfor det er en god investering at få hjælp fra et erfarent og miljørigtigt rengøringsfirma.

 

Professionel Rengøring A/S
Vodroffsvej 38
1900 Frederiksberg C.
Tlf.: 33 35 62 56

E-mail: df@renpro.dk

 

This entry was posted in erhvervsrengøring, miljørigtig rengøring, rengøringsfirma. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.