Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

rodbehandling


Rodbehandling er ofte en nødvendig behandlingsform, hvis du har været hårdt ramt af karies, på en sådan måde, at der er risiko for at dette kan skade tandkød med mere. I nogle tilfælde, hvor det er helt skidt, kan det dog alligevel være muligt at forhindre, at tingene bliver endnu værre.

Hvis du går rundt og tror, at du har et eller måske endda flere alvorlige huller i tænderne, bør du virkelig kontakte din tandlæge så snart som muligt og høre om denne løsning. En endodontist vil også være i stand til at udføre en sådan behandling på dig. Det er en meget delikat procedure, der kræver megen præcision, på trods af, at det er et meget almindeligt indgreb.

Det er således, at en del af tandkødet fjernes for dernæst at blive fyldt ud med noget andet. Dette gøres for at minimere risikoen for en infektion, som man gerne vil undgå, da den kan sprede sig til resten af dine tænder uanset, hvor sunde og raske de er.

Første gang du kommer ind på klinikken bliver tandkødet samt alle tænderne undersøgt for at sørge for, at infektionen ikke har spredt sig. Dernæst vurderer tandlægen, om en rodbehandling er den rigtige vej frem eller ej.

Behandlingen indledes med påføring af en gelé-lignende creme for at gøre tandkødet mindre følsomt. En lokal anæstesi vil herefter blive indsprøjtet, som vil bedøve tanden samt det omliggende område. Det er også normalt, at tungen er bedøvet under forløbet. Det kan også være en mulighed, at patienterne får lattergas for at man forholder sig afslappet under hele forløbet.

Tandlægen vil også typisk bruge et metal-indrammet gummiark for at adskille den ødelagte tand fra de andre sunde og raske tænder. Meningen med brugen af denne plade er, at den skal forhindre tandflier i at ryge ned i din hals.

Den gode nyhed er, at disse indgreb i langt de fleste tilfælde, er fuldstændigt smertefrie. Indgrebet kan desuden i visse tilfælde redde tanden. Det er dog en behandlingsform, der tager sin tid, hvilket man lige så godt kan forberede sig på.

Tandlægerne Lyngby Torv 1
Lyngby Torv 1
2800 Kongens Lyngby
Telefon: 45 87 12 26

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.