Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

At bruge sæddonation

babyNår man bliver klar over at infertilitet er aktuelt for en selv, er det typisk mange stærke følelser man skal igennem. Ofte når man får leveret den dårlige nyhed, bliver man også introduceret for andre alternativer inklusiv sæddoner. Men for de fleste bliver denne mulighed sat tilside pga. de mange stærke følelser som skal bearbejdes først. Men når de har lagt sig og der er kommet ro på igen, så er valget om en sæddoner meget sandsynlig og tit det optimistiske valg.

Her er nogle af de følelser mange føler:

  • Sorg eller depression

  • Had

  • Frustration

  • Uduelighed

Andre følelser som kan vokse med idéen om en sæddoner, kan have en indflydelse på dit forhold med din partner og bør ikke ignores. Disse følelser kan være, tvivl eller frygt som er vigtige at få snakket om sammen med en tredje part. Nogle eksempler på ting som man bør få snakket om hvis man har går rundt med dem:

  • Følelsen af utilstrækkelig i alle dele af ens liv

  • Følelsen af sexuel uduelighed eller utilstrækkelig pga. en kultural sammenhæng mellem virilitet og maskulinitet.

  • Skyldfølelse

  • mangel af kontrol

  • Følelsen af fiasko overfor dig selv eller din familie

Hvor du overvejer at bruge en sæddoner så bør du overveje et besøg på den officeille sæddoner side.

Hvordan man klare sig med infertilitet som mand

Mænd som har problemer med dårlig sædkvalitet har generelt færre ressourcer end kvinder, føler sig ofte isoleret fra samfundet og tvunget til at klare problemstillingen med infertilitet alene. mange af disse mænd føler detubehageligtt at søge om hjælp og specielt hos nogle de ikke kender.

Derfor er der mange som går rundt med alle deres nedtrykte følelser, eller forsøger af komme af med følelserne gennem usunde veje, og overkompenserer måske i andre områder. Brugen af en sæddoner kan ofte være til mere besvær end for mænd end det er for kvinder, af meget åbenlyse og forståelige grunde. Efter den første konsultation med muligheden for en sæddoner, vil der typisk gå et stykke hvor man som par skal gå og tænkte tingene igennem og lade tanken om doner synke ind. Begge parter skal være enige om sæddonation er den rigtige løsninger og noget man kan leve med resten af livet.

Har I svært ved at blive gravide? Så læs nærmere om hvordan denne fertilitetsklinik kan hjælpe jer.

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.