Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Sandvigs flotte natur

Så er det ved at være tid til at planlægge den årlige sommerferie, og som vejret tager sig ud allerede nu i april måned, skal det nok blive en lang, solrig og lækker sommer.

Hvis vejret holder, og vi går sene sommeraftener i møde og lyse morgener, er der jo selvfølgelig ingen grund til at rejse til Mallorca eller Bali til sommer, og bruge en masse transporttid og penge på det. Bliv i stedet inden for Danmarks grænser, og nyd at vi har endelig har så lækkert et vejr.

Sommerferie skal der selvfølgelig stadig til, det har vi såmænd fortjent efter en så lang og hård vinter, men det behøver ikke gøres til lange transportture og dyre hoteller, det kan også sagtens gøres på et budget. Det bedste sted i Danmark at holde ferie på, er vores alle sammen elskede Bornholm.

Bornholm er også kendt som vores ”solskinsø”, og er i høj grad kendt for dens smukke natur, hvilket helt klart er en sommerferie værdig.

Man kan nemt finde et hyggeligt og strålende hotel i Sandvig uden at det springer budgettet, og stadig få en lige så god, hvis ikke bedre, udsigt, som var man i syden. Der vil selvfølgelig ikke være palmetræer lige udenfor vinduet, i og med vores klima ikke er til det, men der vil være det smukkeste og mest grønne stykke natur og skovområde lige udenfor, så man kan stå op hver morgen, og gå i seng hver aften, med noget så smuk en udsigt.

Nogle steder vil der også være mulighed for at have vand og/eller strand til udsigt, så man kan se den flotte og farverige solopgang og solnedgang fra egen terrasse, og stadig få en følelse af syden.

Sandvig kan tilbyde de smukkeste udendørsarealer, Danmark nogensinde har set, og det er derfor uden tvivl dét værd, at tage på sommerferie til Bornholm og Sandvig.

Fordelen ved at holde sommerferie på Bornholm er også, at der ikke er så forfærdelig langt hjem, hvilket selvfølgelig også giver en begrænset mængde rejsetid, og det koster samtidig ikke det hvide ud af øjnene. På denne måde kan man nemt holde sommerferie på budget, samtidig med man oplever en højsolet dansk sommer, med de mest beundringsværdige omgivelser at stå op til om morgenen.

Hotel Hammersø

Hammershusvej 86

Sandvig, 3770 Allinge

56 48 03 64

This entry was posted in Hotel Sandvig and tagged , . Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.