Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Skateboarder – husk din hjelm

Det Københavnske bybillede viser tydeligt, hvordan skateboarding igen er begyndt at blive en populær aktivitet. Flere og flere skateparker og skatehaller ser dagens lys, og det er ikke længere kun de unge, som har taget aktiviteten til sig. Når man går en tur forbi skateparken i Fælledparken på Østerbro, kan man da også hurtigt fornemme, hvorfor skateboarding er blevet hipt og populært igen – stemningen blandt skaterne er både hyggelig, afslappet og sjov, og det er en nem og god måde at få nye bekendtskaber på.

Selvom skateboarding både er sjovt og socialt, er der dog også mange skader involveret – alt fra hudafskrabninger til hjernerystelser, er nogle af de skader, som oftest sker. Ligemeget om man er øvet eller nybegynder, er det derfor vigtigt, at man aldrig skater uden hjelm – heller ikke når man bare skater hjem fra skateparken. Heldigvis er de fleste skatere da også begyndt at bruge hjelm, hvilket har medført, at det ikke længere er flovt eller pinligt. Derudover er udvalget af skaterhjelme også stort, hvorfor man nemt kan finde en hjelm, som man rent faktisk også synes er pæn. En af grundene til at udvalget synes at være vokset, er fordi det i højere grad er blevet muligt at købe sit skateing-udstyr i diverse skateboard shops på internettet. Hermed har man mulighed for at få lige præcis den hjelm man ønsker, også selvom den ikke sælges i den lokale shop.

skateboardhjelme - skateboardshop

 

 

 

 

 

 

 

 

Derudover har en ny tendens inden for hjelme også set dagens lys – customized hjelme. Dette betyder med andre ord, at forbrugerne selv kan få lov til at designe, hvordan hjelmen skal se ud. Oftest vil den pågældenden forretning have et udvalg af forskellige mønstre og farver, som man så selv kan vælge imellem. Dette har for det første den fordel, at man kan få en unik hjelm, som ingen andre også render rundt med. Derudover kan man også sørge for, at man får en hjelm, som eksempelvis passer til ens yndlings skateboard, således at man får et samlet og stilsikkert look.

Som nævnt ovenfor er det vigtigt, at man fortsætter med at køre med hjelm, selvom man ikke længere er nybegynder. Dette skyldes, at nu bedre man bliver, des mere vil man også blive ved med at udfordre ens skateboardevner. Efter man har lært de helt basale ting, vil man eksempelvis begynde at øve sig på tricks og på at køre på ramper. Det betyder altså, at selvom man bliver bedre og bedre, vil der stadig være risiko for, at man kommer til skade.

En hjelm behøver således ikke længere kun at have et sikkerhedsmæssigt og praktisk formål, eftersom det i høj grad er muligt at få en hjelm som samtidig er pæn og passer til ens udtryk. Der er derfor ikke nogen undskyldning for ikke at investere i en hjelm allerede i dag.


BNA Boardshop
Søndre Jernbanevej 14
3400 Hillerød
Tlf: 20227747

 

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.