Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

tandlæge Frederiksberg

tandklinik Frederiksberg
tandlæge Frederiksberg

Indse vigtigheden i at se tandlægen og du vil få meget sundere tænder.

At gå til tandlægen er en vigtig ting. Det ved alle, eller i hvert fald næsten alle. Der er også mange, der faktisk ved det, men hvor det alligevel ikke får det gjort. Dette er en skidt ide. Der er mange der tror, at fordi de ikke har hovedpine, så behøver de heller ikke gå til tandlægen. Dette er en filosofi, som jeg bestemt ikke kan anbefale. Den inkluderer stor risiko og vil for de fleste være en dyr affære. Det kan godt være, at du ikke er særlig interesseret i at lægge flere hundrede kroner for at få kigget på dine tænder, men det er bedre end alternativet. Selv hvis du tror, at dine tænder er sunde og rene, så er der en markant risiko for, at det ikke er tilfældet, og det er en risiko, som jeg vil fraråde.

Vedligeholdelse derhjemmefra er en afgørende faktor, og skal helt sikkert overvejes, hvis du ikke har et inderligt ønske om at miste alle tænderne. Hvis du ikke går ind for at se din tandlæge to gange om året risikerer du kraftig tandpine, tandkødsproblemer, tænder der falder ud, dårlig ånde, kræft og mange flere ubehagelige ting. Tandkødsbetændelse og tandkødssygdomme er ubehagelige ting, som kan udvikle sig hurtigt. Hvis problemet er opstået, og det ikke bliver behandlet, vil det have alvorlige konsekvenser senere.

Var du opmærksom på, at der faktisk er blevet fundet en forbindelse imellem folk, der lider af tandkødssygdomme og folk, der lider af hjertesygdomme. Vidste du, at folk med tandkødssygdomme er mere tilbøjelige til at få et slagtilfælde? Det, der er problemet er, at den plak der er i munden vil opbygges, hvis der ikke bliver gjort noget ved det. Det vil dernæst føre til betændelse i andre områder af din krop som resultat heraf. Det kan faktisk gå hen og være livstruende, hvis du ikke sørger for, at dine tænder har den stand, de skal have.

Hvis du endnu ikke er blevet overbevist om, at det er det værd at gå ned til tandlægen, så overvej konsekvensen på din bankkonto. Ved at holde din mund godt derhjemmefra er du allerede godt på vej, men det kan og bør ikke erstatte tandlægen. God hjemmepleje vil betyde færre huller, mindre risiko for diverse sygdomme samt mindre risiko for hulrum. Hvis du står i den situation, at du skal udskifte en tand med et implantat på grund af dårlig hygiejne, er det penge, som kunne være blevet brugt på noget andet.

Hvis du leder efter en tandlæge Nørrebro, håber vi at høre fra dig. Vores tandklinik ligger på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro.

Tandlæge Erik Strange
Borups Alle 7
2200 København N
Telefon: 38346786‎

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.