Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

tandklinikken i Oksbøl ApS

ANMELDELSE af Tandklinikken i Oksbøl ApS

Her er en kort anmeldelse af tandklinikken i Oksbøl ApS og mine erfaringer med dem.

Jeg har to børn, der ikke normalt er synderligt vilde med at skulle til tandlægen. Det kræver normalt lange diskussioner samt brug af diverse overtalelsesteknikker og ’dirty tricks’ at få dem overtalt. Denne gang var ingen undtagelse, men det lykkedes os at komme derned, og jeg kan kun sige, at jeg blev positivt overrasket. Stemningen var yderst afslappet og betjeningen i top.  Grunden til, at det måske ikke var så let at få overtalt mine børn var, at de aldrig rigtig har følt sig til rette i tandlægestolen. Vi har nu været dernede for anden gang, og begge besøg har været smertefrie, og det var betydeligt lettere at overtale dem til at tage med denne gang, end det var, før vi skiftede til Jacob Bang.

Tandklinikken i Oksbøl ApS har desuden et samarbejde med Varde Kommunale Tandpleje, der betyder, at mine børs behandling var gratis, hvilket jeg bestemt ikke kan klage over.

Jeg må desuden erkende, at jeg lidt har gået og overvejet hvorvidt man bør overveje en gang tandblegning, da jeg godt kan føle, at årene har sat sit præg på mine tænder.

For at opsummere kan jeg virkelig ikke andet end at anbefale tandklinikken i Oksbøl ApS. Du får al den hjælp og rådgivning, som du har brug for, og du kommer ud med flotte, skinnende tænder.

Relevante søgeord: tandlæge Esbjerg, tandlæge Nørre Nebel

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.