Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

tandlæge Ikast

Din tandlæge i Ikast


God tandpleje giver et flot smil

Når man tænker på, hvor meget vi går op i at være præsentable, kan man undre sig lidt over, hvorfor der er så mange, der ikke får taget sig bedre af deres tænder end de gør. Det er desværre en af de kropsdele, der af mange er forsømt, hvor en meget lille indsats ville kunne ændre rigtig meget. Mundhygiejne og ordentlig pasning af ens tænder er ikke en lige stor prioritet for alle mennesker, men det burde det være. En tandlæge vil dog fortælle dig, at det ikke er nok blot at børste sine tænder, men at der skal mere til, hvis du gerne vil beholde de flotte hvide tænder, du blev sat i verden med. Der er mange forskellige skridt, der bør tages i betragtning, hvis du vil få mest muligt ud af dine tænder. Her får du en kort liste over ting, som vil kunne blive et problem for dig i fremtiden, eller måske har du allerede været udsat for det tidligere.

Huller i tænderne.

Huller i tænderne er nok det mest almindelige problem uanset, om du er barn eller voksen. Det er de færreste, der ikke har haft huller i tænderne på det ene eller det andet tidspunkt i deres liv. Det starter ud som en bakterie i munden, som får lov til at blive der som et resultat af dårlig tandpleje. Det vil over længere tid omdannes til plak, som langsomt ødelægger tandens emalje. Behandling på en tandklinik vil minimere risikoen for et hul, da du kan få renset tænderne med en fluor behandling, som bruges til at rense alle tændernes overflader. Brug af tandpasta, der indeholder fluor er også normalt nu til dags, og det vil også være med til at stoppe huller.

Tandkødssygdomme

Dette er mest udbredt ved mennesker, der er lidt oppe i årene. Tandkødssygdomme eller paradentose er infektioner i tandkødet, som skal behandles hurtigst muligt. Det vil også begynde at påvirke knoglen, der ligger inde bag ved, der er med til at holde tænderne på plads. Du kan forestille dig, det ikke er sjovt, når man går ind og påvirker tændernes fundamentale struktur. Hvis man ikke får behandlet sygdommen, vil det bare forværres, og man risikerer at miste tænderne. Det er typisk således, at tandlægen vil anbefale, du tager forbi for at få set på dine tænder to gange om året. Det skal dog påpeges, at det er gennemsnittet, mens der er nogle, der har brug for, at det bliver gjort oftere, mens andre måske kun behøver tage derhen en gang om året.

Sygdomme i munden kan have andre følger også såsom diabetes, og for at undgå at udsætte sig selv unødigt bør du få taget til tandlægen regelmæssigt samt, hvis noget ekstraordinært opstår.

 

www.tandlaege-herning.dk/tandlaege-ikast/

Tandlægerne Kold
Bryggergade 10
7400 Herning
Telefon nummer: 97 12 03 99

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.