Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

tandlægeskræk

Vær ikke bange! Her er nogle gode råd til, hvordan du kan håndterer tandlægeskræk.

Undersøgelser har vist, at op imod 20% af voksne er i et eller andet omfang bange for at gå til tandlægen. Dette vil selvfølgelig påvirke deres lyst til at tage derhen og i sidste ende være med til, at de ikke har de flotte hvide tænder, som de fortjener. I visse tilfælde vil det være sådan, at frygten er så overvældende, at det kun vil være ulidelig smerte, der er kan få disse personer til at tage forbi en tandklinik, og selv på dette tidspunkt, vil der være en vis tøven, der spiller ind. Der er bare noget ved tandlægens stol, ovenlyset og al værktøjet, som en god del mennesker ikke føler, de kan klare.

Her kommer der nogle tips til, hvordan du bedre håndterer tandlægeskræk.

  1. Fortæl tandlægen, hvordan du har det. Mennesker reagerer forskelligt, og der er nogen, der er bedre til at håndtere mennesker end andre. Det er vigtigt, at den tandlæge, du vælger, er i stand til at forholde sig til dit ubehag ved situationen. En tandlæge, som virker afslappet med et roligt sæt hænder vil have en meget bedre påvirkning end, hvis man kan fornemme, at tandlægen er lidt usikker. Det er ikke et skidt tegn, hvis tandlægen godt kan erkende, at det godt kan være en skræmmende oplevelse, at tage til tandlægen. Du skal desuden ikke være pinlig berørt. At erkende tandlægeskræk betyder, at du i det mindste erkender, at du ikke er vild med tanken om at tage derhen. Det er første skridt til bedre mundhygiejne.
  2. Spørg for at få lov til at sætte et møde op, så du kan møde personen inden, at du faktisk skal ind for at behandles af vedkommende. At lære din tandlæge at kende inden besøget vil også betyde meget, når i sidder der. Selvfølgelig vil du stole mere på en person, du føler, du kender end en, som du bare lige har mødt.
  3. Brug noget tid inden besøget på at blive mindre nervøs. Medbring noget god musik, lav nogle indåndingsøvelser eller, hvad du føler hjælper dig.

City Clinic
Dag Hammarskjolds Allé 19
2100 København Ø
tlf: 70 88 08 66

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.