Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

familietandlæge, tandimplantat, tandbøjle

Familietandlægen sørger for, at din mundhygiejne er i tiptop stand.

Ligegyldigt om det er en tandlæge for dine børn, dig selv eller måske begge dele, så er det en søgning, du ikke kan tillade dig at udskyde. Vigtigheden bag god mundhygiejne er essentiel, og alt for mange mennesker undervurderer det kraftigt. Det kan være, du skal have lavet et tandimplantat, eller det kan være, at du blot skal til det tveårlige tandlægebesøg. Begge dele er vigtige, men mange folk tror desværre fejlagtigt, at der kun er  vigtigt at tage derned, hvis der er noget, der gør ondt, hvilket er helt forkert, og det vil blot betyde, at du risikerer en de større indgreber senere hen. Det er ikke for sjov skyld, at tandlægerne siger, man skal komme tilbage hver sjette måned.

En stor del af arbejdet vil skulle klares derhjemme i form af tandbørstning samt brug af tandtråd og mundskyl. Dette vil betyde, du kan forhindre langt det meste. Grunden til, at du alligevel skal forbi en tandklinik er, at du ikke selv er i stand til at rengøre dem helt lige så grundigt som tandlægen. Du har bare ikke samme udstyr samt den samme viden og evne, som en tandlæge har. En professionel omgang giver lige det ekstra, som du ikke selv har. Udover en grundig rensning vil han også være i stand til at spotte fremtidige problemer før du kan og i mange tilfælde også inden, at de går hen og bliver dyre at behandle. Det er også en mulighed for dig til at stille alle de spørgsmål, du måske går rundt med.

Det er vigtigt at starte god mundhygiejne tidligt, da det er en vane, der skabes, som skal vare ved hele livet. Så snart babyen begynder at få tænder anbefales det, at man får taget sit barn til tandlægen, så man kan lære, hvordan tænder skal børstes på den rette måde, da du jo naturligvis vil stå for at børste tænderne det første lange stykke tid. Det er en generel misforståelse, at tandhygiejne ikke er vigtigt i de tidlige år. Børnetænder vil jo netop også blive udskiftet på et tidspunkt, hvor barnet gerne skal have en fornemmelse for, hvordan hans eller hendes tænder skal børstes.

Men det er ikke kun tandlægens job at rense dine tænder. Det havde jo været dejligt, hvis det havde været tilfældet, men du skal jo nok igennem en fyldning eller to igennem din levetid, og så kan det være, du har brug for at få rettet tænderne med tandbøjle.

 

Tandlægen på Vesterbro
Vesterbrogade 19
1620 København V
tlf: 70 87 10 60

tandretning

tandretning

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.