Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Uddannet som mekaniker?

Er du den fødte mekaniker i Ballerup? Læs denne artikel og hør mere om dine muligheder som mekaniker i branchen.

Hvis du lige er blevet uddannet som autotekniker, ved du formentlig, at der er flere forskellige valg, når det kommer til, hvilken retning din karriere skal gå. Det hele er meget spændende, og nu er du klar til at komme ud og begynde i det virkelige liv. Der er formentlig en stribe forskellige autoværksteder, hvor du kan begynde med en lærerplads, eller du kan komme hen og arbejde for et sted, der sælger bilerne. Du har også mulighed for at komme ind på en bilfabrik og få arbejde der. Hvis det er hos leasingselskab, du godt kunne tænke dig at komme ind og arbejde, vil der også være mulighed for det. Mulighederne er mange. Når du har færdiggjort din uddannelse og træning, er der mulighed for, at du kan tage til udlandet og arbejde, da du stadig vil være i stand til at anvende den uddannelse, du har modtaget. Biler varierer selvfølgelig, men det er jo alligevel mange af de samme biler, de har i udlandet, som man også kører rundt med i Danmark. Når du har færdiggjort dit praktikophold, vil du dog være bedre til at varetage omsorgen af biler, end du er, når du lige er kommet ud med din uddannelse. Der er simpelthen bare mange ting, der først læres, når du kommer ud og får skidt under neglene. Det er den praktiske erfaring, der giver dig hår på brystet og gør dig i stand til at tage vare på en bil.

autoværksted

Du starter selvfølgelig med at komme ind på et værksted, hvor du stadig har meget at lære. Du kan ikke regne med, at du bare kommer ind og skal styre hele stedet fra dag et. Når du så har været der noget tid, og du har fået bedre styr på de forskellige opgaver, vil dit overblik også blive bedre og du vil få et større ansvar. Du har mulighed for at blive forfremmet og stå for tilsyn eller måske forvaltning af de forskellige områder på værkstedet. Du vil blive i stand til at udføre mange andre opgaver, du ikke kunne varetage før hen.

Du kan også vælge, at du gerne vil specialisere dig inden for visse områder af faget. Vil du særligt gerne have med transmissionen i bilen at gøre, kan det være et sted, hvor du får lov at specialisere dig. Når du kommer ind og får en lærerplads, vil det gå op for dig, at der er visse områder, du hellere vil have lov at arbejde med end andre.

Som du kan læse fra denne artikel, vil der være mange forskellige muligheder, du får lov at arbejde med, når du er færdig med at sidde på skolebænken.

K2 Biler
Ledøjetoften 20
2765 Smørum
26 70 09 84

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.