Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/verdensbedste.dk/es-gaming/wp-includes/plugin.php on line 571

Varigt vægttab med hypnose

Rigtig mange mennesker oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv, at de ønsker at smide nogle kilo – enten af skønhedsmæssige årsager eller grundet helbredsproblemer. Lige meget hvad årsagen er, ved de fleste også, at vægttab kan være en lang og sej kamp, og at det kræver en enorm indsats. Du har sikkert prøvet rigtig mange forskellige metoder for derefter at opleve, at du alligevel ikke får succes med dit vægttab.

En af grundene til, at mange ikke har succes med deres vægttab, skyldes således, at de ikke har de rigtige værktøjer. For at få vægten ned og for at holde den nede i fremtiden, er det oftest ikke tilstrækkeligt, at man følger en eller anden specifik diæt. I stedet kræver det, at man intensivt arbejder med de dybereliggende årsager til, at man ikke kan kontrollere, hvad der ryger indenbords. En af de mest effektive metoder, som arbejder ud fra netop dette synspunkt, er hypnose terapi mod vægttab. Mange mennesker der allerede har taget metoden til sig, har oplevet stor succes, og lige pludselig behøver vægttab således ikke være en uovervindelig kamp.

 

 

vægttab med hypnoterapi

 

 

 

 

 

 

 

 

Aldrig mere madafhængig

Mange mennesker har et meget usundt forhold til mad – nogen har sågar et afhængighedsforhold til mad. Det kan eksempelvis være, at man trøstespiser, hvis man er i dårligt humør, eller hvis man er stresset. Jo mere man spiser, des bedre føler man sig tilpas. Man fortsætter derfor med at spise, selvom man er mæt, og inden man har set sig om, er tallet på vægten røget i vejret. Ved hjælp af hypnoterapi kan man, ved at fokusere på patientens underbevidsthed, arbejde med disse følelsesmæssige mekanismer, som medfører, at man spiser med sine følelser. På den måde får man således arbejdet med de årsager, der ligger til grund for, at man overspiser i stedet for blot at symptombehandle, som en slankekur eksempelvis er.

Ved at anvende hypnose som dit værktøj mod overvægten, vil de fleste mennesker desuden opleve, at hypnosen øger deres selvværd. Dette skyldes ikke kun selve vægttabet, men også det faktum at hypnosen har givet dem en indre ro, som de ikke før har oplevet.

Måske kan du nikke genkendende til mange af de ting, som står skrevet ovenfor. Det kan eksempelvis være, at du også har oplevet, at flere slankekure har mislykkedes, eller at du også spiser med følelserne. I så fald kan hypnoterapi således være vejen frem for dig.

 

Prinsessegade 9
1422
København K
Tlf.: 22 78 92 38

 

This entry was posted in hypnose, hypnoterapi, vægttabshypnose. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.